11.11
15:10

ΑΕΚ Futsal: Αίτημα για προπονήσεις ενόψει Champions League

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν υποβάλλει σχετικό αίτημα στην ΕΠΟ με στόχο οι αθλητές να επιστρέψουν στις προπονήσεις – κάτω από ορισμένο υγειονομικό πρωτόκολλο – για την προετοιμασία ενόψει Champions League.

Μπορεί οι εγχώριες διοργανώσεις να έχουν σταματήσει, όμως η Πρωταθλήτρια ΑΕΚ λαμβάνει συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το Champions League είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 24 Νοεμβρίου για την Ένωση, κόντρα στην Αράζ από το Αζερμπαϊτζάν.

Η αγωνιστική και προπονητική αδράνεια προκαλεί ανησυχία στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο σχετικά με τον βαθμό ετοιμότητας που θα παρουσιαστεί η ομάδα στα προκριματικά του Champions Leagues.

Έτσι, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ήδη στείλει σχετικό αίτημα στην ΕΠΟ με στόχο την επανέναρξη των προπονήσεων. Προτείνουν ένα αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο, στα πρότυπα του επαγγελματικού αθλητισμού, και παρά το γεγονός πως ο χρόνος κυλά αντίστροφα, απάντηση δεν υπάρχει.

Απομένουν μόλις λίγες ημέρες μέχρι η ΑΕΚ να τεθεί στην μάχη της Ευρωπαϊκής και για να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση, η προετοιμασία παίζει μεγάλο ρόλο.

Advertisement