07.11
12:34

Βίλας-Μπόας σε δημοσιογράφους: “Αηδιάσατε από τη νίκη μας, αλλά έτσι είναι η ζωή”

AEK1924.gr team
Βίλας-Μπόας σε δημοσιογράφους: “Αηδιάσατε από τη νίκη μας, αλλά έτσι είναι η ζωή”

Η Μαρσέιγ πέρασε από το Στρασβούργο, αλλά ο Αντρέ Βίλας-Μπόας εξαπέλυσε νέα επίθεση στους δημοσιογράφους.

σχέση του Αντρέ Βίλας-Μπόας με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Μαρσέιγ συνεχίζει να διέπεται από χαμηλές θερμοκρασίες.

Μετά την ήττα από την Πόρτο για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League είχε τονίσει στη συνέντευξη Τύπου: “Για να τα κάνεις σκ@τ@ στο Champions League, πρέπει πρώτα να προκριθείς”.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού το βράδυ της Παρασκευής επέστρεψε στις επιτυχίες – καθώς νίκησε εκτός έδρας (0-1) τη Στρασμπούρ – ο Πορτογάλος προπονητής όμως δεν έχασε την ευκαιρία να ειρωνευτεί τους δημοσιογράφους μετά από τη λήξη της αναμέτρησης.

“Να κάνετε σωστές αναλύσεις. Εάν κοιτάξετε τις άλλες ομάδες, θα δείτε κάποια πράγματα.

Νομίζετε ότι είναι εύκολο να νικήσεις τη Στρασμπούρ εκτός έδρας. Οι εξαιρετικοί παίκτες κάνουν τη διαφορά σε κάθε ομάδα, έτσι είναι πάντα.

Είναι μια νίκη σε σε μια δύσκολη έδρα και μάς φέρνει ψηλά στη βαθμολογία. Ξέρω ότι αηδιάζετε, αλλά έτσι είναι η ζωή”, τόνισε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας στην κάμερα του Telefoot.

Πηγή: sport24.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement