07.11
13:25

ΣΟΚ: Ρήξη χιαστού ο Ουγάλδε

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Ισπανός αριστερός εξτρέμ της ΑΕΚ, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη έξω μηνίσκου στο δεξί πόδι και υποβλήθηκε σε χειρουργείο για την αποκατάσταση του τραυματισμού του χθες το βράδυ.

Ο Κριστιάν Ουγάλδε πριν μια εβδομάδα σε μια φάση στην προπόνηση της ομάδας πριν τα περιοριστικά μέτρα, τραυματίστηκε στο δεξί του γόνατο με τις ιατρικές εκτιμήσεις να μην μπορούν να βγάλουν σαφή συμπεράσματα, θέλοντας να περιμένουν να υποχωρήσει το υγρό και το οίδημα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει η οποιανδήποτε επίσημη ενημέρωση απ’ την ομάδα.

Όταν λοιπόν υποχώρησε το υγρό και το οίδημα, ξεκαθαρίστηκε πλήρως ότι ο Ισπανός αριστερός εξτρέμ έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη έξω μηνίσκου στο δεξί πόδι και μπήκε χθες το βράδυ εσπευσμένα στο χειρουργείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Η συγκεκριμένη ατυχία έπεσε σαν βόμβα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, καθώς ο Δημήτρης Δημητρούλιας θα στερηθεί τον Ισπανό σούπερ σταρ για τουλάχιστον έξι μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε χθες το βράδυ ο Cristian Ugalde, από τον γιατρό του Συλλόγου μας, κ. Γιώργο Κελάλη, στην Ευρωκλινική Αθηνών!

Ο αριστερός εξτρέμ της ομάδας μας, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη έξω μηνίσκου στο δεξί πόδι, ύστερα από τραυματισμό του σε προπόνηση πριν την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων. Η αρχική εικόνα από το γόνατο του αθλητή δεν επέτρεπε ασφαλή εκτίμηση της ζημιάς, ωστόσο όταν το υγρό και το οίδημα υποχώρησαν και φάνηκε το μέγεθος του τραυματισμού, αποφασίστηκε από τον κ. Κελάλη η άμεση αρθροσκόπηση για την αποκατάσταση της βλάβης.

Πλέον, μετά την άκρως επιτυχημένη αρθροσκόπηση, ο Cristian αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε περίπου 6 μήνες.

Ευχαριστούμε θερμά τον γιατρό μας, κ. Κελάλη, αλλά και το προσωπικό της Ευρωκλινικής, για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους.

Cristian, η οικογένεια της ΑΕΚ σου εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Advertisement