
Εξονυχιστικός είναι ο έλεγχος που περνούν άπαντες στο στρατόπεδο της Ένωσης, μετά τα τελευταία (6) κρούσματα κορωνοϊού. Πάνω από 90 τέστ πραγματοποιήθηκαν μόνο σήμερα (07/11).
Το καλύτερο δυνατό κάνουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ έτσι ώστε να αποφευχθεί μία μεγαλύτερη εξάπλωση του ιού COVID-19 στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.
Άπαντες πήγαν στο προπονητικό των Σπάτων σήμερα και παραμένοντας στα αυτοκίνητά τους, πέρασαν από τις απαραίτητες εξετάσεις και τεστ ανίχνευση του κορωνοϊού.
Πάνω από 90 ατομικά τεστ πραγματοποιήθηκαν στο στρατόπεδο της Ένωσης, δίχως να εξαιρείται κανείς από την διαδικασία. Τόσο όσοι είχαν ταξιδέψει στην Ουκρανία, όσο και εκείνοι που παρέμειναν στην Ελλάδα, εξετάστηκαν εξονυχιστικά.
Τα αποτελέσματα των σημερινών εξετάσεων αναμένονται κατά την αυριανή (Κυριακή) ημέρα – προς το μεσημέρι – τα οποία σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσουν την συνέχεια.
Υπάρχει ο φόβος νέας αύξησης των θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στην ΑΕΚ, υπολογίζοντας το πρόγραμμα των τελευταίων ημερών που βρήκε την κιτρινόμαυρη αποστολή συνεχώς μαζί.
Εν αναμονή λοιπόν των ιατρικών αποτελεσμάτων που θα κρίνουν τον τρόπο που θα συνεχίσει το αγωνιστικό και προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement