02.11
17:20

Αναβολή αγώνων στο πόλο!

AEK1924.gr team
Advertisement

Όπως ανακοινώθηκε από την ΚΟΕ, οι αγώνες υδατοσφαίρισης σε ανδρικό και γυναικείο επίπεδο, αναβάλλονται εν αναμονή ειδικότερων αποφάσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Τετάρτη (04/11), αναβάλλονται.

Μέσα στο γενικότερο πλαίσιο των νέων μέτρων πρόληψης και καταπολέμησης της πανδημίας, η ΚΟΕ κάλεσε σε τηλεδιάσκεψη όλες τις ομάδες.

Τονίζεται πως οι άνδρες της ΑΕΚ θα αντιμετώπιζα τον Πανιώνιο σε εκτός έδρας αναμέτρηση, ενώ οι γυναίκες θα έπεφταν στην πισινά της Βουλιαγμένης κόντρα στην τοπική ομάδα.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Αναμένοντας τη σχετική υπουργική απόφαση, για τα Υγειονομικά μέτρα αντιμετώπισης της COVID 19 στον Αθλητισμό και μετά τη χτεσινοβραδινή εισήγηση της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ, με δεδομένο ότι έως σήμερα (2/11) και ώρα 13.30, η ΚΟΕ δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση, αναβάλλονται οι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020 αγώνες των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Α’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (6η αγωνιστική).

Για τη συνέχεια των δύο αυτών πρωταθλημάτων, η ΚΟΕ, θα ενημερώσει τα σωματεία όταν και εφόσον λάβει τις σχετικές οδηγίες από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας.

Αύριο (3/11) εξάλλου και ώρα 14.00, η ΚΟΕ, καλεί σε τηλεδιάσκεψη και ανοιχτή συζήτηση, σε σχέση με την ως άνω κατάσταση που διαμορφώνεται, τα σωματεία της Α1 Ανδρών και Α’ Γυναικών, το Σύνδεσμο Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΔΥ), τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΠΥ), τον Σύνδεσμο Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΑΥ), τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) και την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ)».

Advertisement