31.10
20:06

Ο Αγραβάνης αποκάλυψε ότι προσβλήθηκε από κορωνοϊό

AEK1924.gr team
Ο Αγραβάνης αποκάλυψε ότι προσβλήθηκε από κορωνοϊό

Με δημοσίευσή του στο Instagram, ο Δημήτρης Αγραβάνης αποκάλυψε πως είναι ο ένας από τους τρεις παίκτες του Προμηθέα που προσβλήθηκαν από κορονοϊό (PHOTO).

Λίγες ημέρες μετά από την ανακοίνωση του Προμηθέα πως τρεις παίκτες του προσβλήθηκαν από κορονοϊό, με αποτέλεσμα να αναβληθούν οι αγώνες με την Τσεντεβίτα Ολίμπια στη Λουμπλιάνα για το EuroCup και με τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα για τη Basket League, ο Δημήτρης Αγραβάνης αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram πως είναι ένας από τους ασθενείς.

“Έξι μέρες με covid-19. Μια κακή εμπειρία για εμένα, ελπίζω πως θα τελειώσει σύντομα” έγραψε ο Έλληνας ψηλός, που παραμένει σε απομόνωση όπως και οι δύο συμπαίκτες του που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement