29.10
23:21

Τάνκοβιτς: «Έχασα μεγάλη ευκαιρία…»

AEK1924.gr team
Advertisement

Τη λύπη του για το γεγονός ότι η καλή εμφάνιση της ΑΕΚ με τη Λέστερ δεν είχε βαθμολογικό αντίκρισμα και για την ευκαιρία που έχασε ο ίδιος μετά το 2-1 εξέφρασε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

«Σκασμένος» για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι με τη Λέστερ εμφανίστηκε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

«Πολεμήσαμε, είχαμε ευκαιρίες, ίσως θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Έχασα κι εγώ μια ευκαιρία», ανέφερε ο Σουηδός στην Cosmote TV. Και συνέχισε:

«Είχαμε απέναντι μια μεγάλη ομάδα, αλλά και η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Πολεμήσαμε απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο και θα μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα, είμαι περήφανος για το πως παίξαμε, αλλά υπάρχει και λύπη γιατί δεν πήραμε κάτι παραπάνω».

Όσο για το γκολ που πέτυχε και την ευκαιρία που έχασε, ο Τάνκοβιτς απάντησε: «Ναι, και εκεί έχω ανάμεικτα συναισθήματα για το γκολ και την χαμένη ευκαιρία. Είμαι δυσαρεστημένος γιατί δεν μπόρεσα να σκοράρω το δεύτερο γκολ. Απέναντι σε ομάδες όπως η Λέστερ δεν έχεις πολλές ευκαιρίες».

Advertisement