
Αυτή είναι η ενδεκάδα που επέλεξε ο Μάσιμο Καρέρα κόντρα στην Λέστερ, τοποθετώντας τον Λόπες στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής.
Με τον Πορτογάλο αμυντικό σε ρόλο… έκπληξη παρουσιάστηκε η σημερινή (29/10) ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον αγγλικό σύλλογο.
Ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας επέλεξε 4-2-3-1 για να παραταχθούν οι Κιτρινόμαυροι, τοποθετώντας τον Παναγιώτη Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια.
Η τετράδα της άμυνας αποτελείται από τους Μπακάκη, Σβάρνα, Νεντελτσιάρου και Ινσούα από δεξιά προς τα αριστερά. Στο δίδυμο του κέντρου βρίσκονται ο Σάκχοφ με τον Κρίστιτσιτς.
Αριστερά παρατάσσεται ο Λόπες, δεξιά ο Λιβάγια και πίσω από τον προωθημένο Ανσαριφάρντ, ο Μάνταλος φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
Δείτε το γράφημα:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement