Μία νίκη και μία ήττα σημείωσε η ομάδα PES της ΑΕΚ. Οι “κιτρινόμαυροι” επικράτησαν του Πανδραμαϊκού με 3-2 για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, ενώ ηττήθηκαν με 2-1 από τους Larissa Warriors για την 10η αγωνιστική.
Στο πρώτο παιχνίδι, η ομάδα του Δημήτρη Πάτση, έμεινε πίσω στο σκορ αναπάντεχα με δύο τέρματα. Οι “κιτρινόμαυροι” δεν το έβαλαν κάτω και μείωσαν στο 34′ με τον Faber. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Πάτσης ισοφάρισε, ενώ ο Faber ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 63′.
Στο δεύτερο παιχνίδι, η ΑΕΚ είχε το πάνω χέρι, χωρίς όμως να μπορεί να βρει δίχτυα. Κόντρα στην ροή του αγώνα οι Λαρισαίοι σκόραραν στο 42′. Η ΑΕΚ απάντησε με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, ισοφαρίζοντας με τον Λινάρδο. Παρά την ασφυκτική πίεση του “Δικεφάλου”, οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1 στο 69′, που ήταν και το τελικό σκορ.
ΑΕΚ – Πανδραμαϊκός 3-2
Σκόρερς: Faber (2), Πάτσης.
ΑΕΚ (Πάτσης): Λαγκώνης, Πάτσης, Μπούρας, Ηλιαζέτ Μάριος, Πανταζής, Γλετζάκος, Λυβιάκης, Radu, Λινάρδος, Φωλίνας, Faber.
Larissa Warriors – AEK 2-1
Σκόρερς: Λινάρδος.
ΑΕΚ (Πάτσης): Λαγκώνης, Πάτσης, Mehtic, Ηλιαζέτ Μάριος, Πανταζής, Hλιαζέτ Μαρίνος, Λυβιάκης, Radu, Λινάρδος, Φωλίνας, Faber.
Παρακολουθήστε ξανά τις δύο αναμετρήσεις:
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement