25.10
15:30

Σαμπανάτζοβιτς: «Είμαι πανέτοιμος όποτε μου το ζητήσει ο προπονητής»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Βόσνιος χαφ μίλησε στη κάμερα της Nova, τονίζοντας ότι ο ίδιος είναι πανέτοιμος όποτε του το ζητήσει ο προπονητής, ενώ πρόσθεσε ότι ήταν άδικο το σκορ κόντρα στην Μπράγκα και δεν το άξιζαν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άνελ Σαμπανάτζοβιτς στο συνδρομητικό κανάλι:

Για το ματς με την Μπράγκα:

«Φυσικά και δεν είμαι ευχαριστημένος με το τελικό αποτέλεσμα. Η εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ήταν εντάξει. Σταθήκαμε, μέχρι να δεχθούμε το πρώτο γκολ. Στο δεύτερο ίσως θα έπρεπε να ήμασταν πιο επιθετικοί, έτσι ώστε να σκοράρουμε κάποιο γκολ και να αποφύγουμε αυτό το τελικό αποτέλεσμα».

Αν ήταν άδικο το τελικό σκορ, βάσει εικόνας της ομάδας;

«Ισως δεν αξίζαμε αυτό το σκορ. Προσπαθήσαμε να κάνουμε περισσότερες επιθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο, ανοιχτήκαμε και ο αντίπαλος εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες».

Πόσο εύκολο είναι για έναν παίκτη να παίζει ανά τρεις ημέρες και να ταξιδεύει;

«Φυσικά δεν είναι εύκολο. Αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνηθίσουμε και να προσαρμοστούμε. Φέτος είμαστε και στην Ευρώπη, άρα πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι».

Για τη δική του ετοιμότητα, αν κληθεί να βοηθήσει;

«Η δουλειά μου είναι να είμαι πανέτοιμος όποτε μου το ζητήσει ο προπονητής. Αν ο προπονητής μου το ζητήσει, εγώ θα προσπαθήσω να αρπάξω την ευκαιρία και να κάνω το καλύτερο δυνατό».

Αν μπορεί να ξεκινήσει με τον ΠΑΣ;

«Δεν το γνωρίζω».

Πώς περιμένει το ματς με τον ΠΑΣ;

«Δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνιδι. Θα είναι δύσκολο. Τα Γιάννινα έχουν κάνει καλή αρχή, εμείς είχαμε ματς πριν λίγες ημέρες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε εκεί και να πάρουμε τη νίκη. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά πρέπει να το κάνουμε».

Για τη νίκη που χρειάζεται η ομάδα για ηρεμία και στα αποδυτήρια;

«Ξεκάθαρα. Αυτό το παιχνίδι είναι το πλέον σημαντικό για εμάς. Πρέπει να το πάρουμε πολύ σοβαρά και να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Advertisement