25.10
16:40

Οι Πρωταθλήτριες Ξιφασκίας μίλησαν! – «Δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε στην κορυφή!»

AEK1924.gr team
Advertisement

Οι τέσσερις αθλήτριες της ΑΕΚ και ο προπονητής του τμήματος ξιφασκίας που οδήγησαν την ομάδα στην κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος μίλησαν για την επιτυχία τους στην επίσημη ιστοσελίδα της Ερασιτεχνικής.

Αναλυτικά όσα είπαν οι Πρωταθλήτριες στην ξιφασκία στο aek.gr:

Δώρα Γκουντούρα:Οι αγώνες πήγαν πάρα πολύ καλά για εμάς. Όπως είναι φυσικό, η προσαρμογή σε αγωνιστικό mood ήταν δύσκολη. Ανυπομονούσαμε όλοι να γυρίσουμε στις πίστες και το ευχαριστηθήκαμε. Ήταν κάτι που χρειαζόμασταν. Στην ΑΕΚ δουλεύουμε σκληρά τόσα χρόνια για να είμαστε στην κορυφή και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε γιατί έχουμε και άλλα μπροστά μας”.

Κλαίρη Μπένου: Η προετοιμασία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ήταν αρκετά ασυνήθιστη σε σχέση με τις άλλες χρονιές λόγο της πανδημίας, μιας και το προπονητήριο στο ΟΑΚΑ ήταν αρκετές φορές κλειστό για προληπτικούς λόγους ή λόγο κρουσμάτων και κάναμε προπόνηση αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου. Επιπλέον, είχαμε πολύ καιρό να κατέβουμε σε αγώνες και αυτό δεν βοηθούσε στην μέγιστη αγωνιστική απόδοση σε όλους τους τομείς. Παρά τις δύσκολες αυτές περιστάσεις, οι αγώνες κύλησαν εξαιρετικά. Προσωπικά, ήμουν σε αρκετά καλή φόρμα και είμαι πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα μιας και ο στόχος μετά από αυτή την διακοπή λόγω των συνθηκών ήταν τα μετάλλια”.

Αθηναΐς Μαυρικάκη: “Είμαι πολύ χαρούμενη που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας όπου για ακόμη μια φορά κατακτήσαμε την πρώτη θέση. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για ακόμα μεγαλύτερα αποτελέσματα”.

Βασιλική Θεοδόση: “Είμαι πολύ περήφανη που αποτελώ μέρος της ΑΕΚ. Έχοντας φοβερούς συναθλητές και προπονητή, συνεχίζεται η παράδοση κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών και με τη δική μου συνεισφορά πλέον, γεγονός που με κάνει πολύ χαρούμενη”.

Ο προπονητής Θανάσης Δελενίκας: “Ήταν δύο υπέροχα Σαββατοκύριακα! Όλη αυτή η δύσκολη κατάσταση που ζούμε σαφώς και έχει επηρεάσει ψυχολογικά όλους μας, αλλά όταν μπαίνουμε στην αίθουσα των αγώνων τα ξεχνάμε όλα, βάζουμε όλη μας την ενέργεια και την ποιοτική προπόνηση που έχουμε κάνει και το μόνο που θέλουμε είναι να κερδίσουμε. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που μας προσέφεραν αυτό το μοναδικό στην ιστορία -όχι μόνο του Συλλόγου μας- 4/4 σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών. Συνεχίζουμε από αύριο την προπόνηση περιμένοντας νέους αγώνες και νέες προκλήσεις”.

Advertisement