23.10
00:33

Ολιβέιρα: «Αρκετά βαρύ – Δεν το αξίζαμε»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ μίλησε αμέσως μετά την ήττα από την Μπράγκα για το τελικό αποτέλεσμα και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Δεν άξιζε την ήττα και μάλιστα με 3 γκολ διαφορά η Ένωση, σύμφωνα με τον Νέλσον Ολιβέιρα και τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Αναγνωρίζει πως χάθηκαν πολλές ευκαιρίες και τα γκολ – ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο – προήλθαν από προσωπικά λάθη των παικτών της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολιβέιρα:

Τι δεν πήγε καλά;

«Είναι ένα αρκετά βαρύ σκορ που δεν αξίζαμε, βάσει της εικόνας μας. Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, σε κάποιες ήμουν κι εγώ μέσα. Δεχθήκαμε και το γκολ στο τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε άλλα δυο γκολ από δικά μας λάθη. Δεν μας άξιζε το εύρος της ήττας».

Για τις ευκαιρίες;

«Η γεύση που μου αφήνει είναι αρνητική. Θέλαμε να κάνουμε καλό ξεκίνημα. Δεν κάναμε κακό παιχνίδι, το σκορ είναι βαρύ. Εχουμε πέντε παιχνίδια μπροστά μας να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν στον όμιλο».

Καρέρα: «Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και το πληρώσαμε»

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την διάθεση των παικτών του, όχι όμως από τον τρόπο που αξιοποίησαν την κατοχή της μπάλας.

«Αυτό το γκολ στο πρώτο ημίχρονο άλλαξε την ισορροπία του παιχνιδιού. Είχαμε την κατοχή, την χάσαμε και ήρθε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δυσκόλεψαν περισσότερο, γιατί πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στην φάση της κατοχής της μπάλας…» Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!

Advertisement