
Σε αναζήτηση ακραίων μπακ φέρεται να βρίσκεται ο Ίλια Ίβιτς
Μπορεί να έχουμε ακόμα 2,5 μήνες μέχρι να ανοίξει η χειμερινή μεταγραφική αγορά, ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει τις σχετικές επαφές.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα προτεραιότητα του Ίβιτς είναι η… αναβάθμιση και στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής της Ένωσης.
Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής εμφανίζεται να ψάχνει για τα δεξιά έναν παίκτη που θα μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα και στο επιθετικό κομμάτι σε σχέση με τον Μπακάκη, τη στιγμή που ο Βασιλαντωνόπουλος μπήκε από… σπόντα στο ροτέισον το τελευταίο διάστημα και ο Παουλίνιο δεν έχει ικανοποιήσει.
Για την αριστερή πτέρυγα ο Εμάνουελ Ινσούα δεν έχει αποδώσει ακόμα όσα θα περίμεναν στην ΑΕΚ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ενώ ο Λόπες επίσης δεν προσφέρει ασφάλεια. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται μάλιστα, αυτή τη στιγμή οι δύο Πορτογάλοι (Παουλίνιο, Λόπες) είναι αυτοί που βρίσκονται στην… επικίνδυνη ζώνη.