18.10
10:12

Πιρβ στο ΑΕΚ1924: «Χτίζουμε ψυχολογία – Οικογένεια η ΑΕΚ»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Η 24χρονη Ρουμάνα της Ένωσης μιλά αποκλειστικά στο ΑΕΚ1924 για το τρίποντο της νίκης επί του Πορφύρα, την δύσκολη συνέχεια με Θέτιδα & Ολυμπιακό αλλά και τον… θόρυβο που θέλει στο γήπεδο.

Δεν της αρέσει η ησυχία στο γήπεδο της Αριάνα Πιρβ και ανυπομονεί για την επιστροφή του κόσμου της ΑΕΚ.

Το… πυροβόλο της ομάδας, μιλά αποκλειστικά στο ΑΕΚ1924 για την ψυχολογία που «χτίζει» η Ένωση με τις 2 νίκες στα 2 πρώτα ματς στην Α1 αλλά και την δύσκολη συνέχεια.

Μέτρησε στον πρώτο αγώνα 17 και χθες (17/10) 9 πόντους, δείχνοντας από την αρχή πως πρόκειται να αποτελέσει ένα από τις κολόνες της ομάδας για φέτος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Πιρβ στο ΑΕΚ1924:

Πως σου φάνηκε ο σημερινός αγώνας; Ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα;

«Ήταν μία πολύ καλή νίκη για εμάς. Βοήθησε πολύ στην ψυχολογία μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας με την Θέτιδα και τον Ολυμπιακό. Κερδίσαμε τα δυο πρώτα παιχνίδια, έχουμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και έχουμε όμως χρόνο να διορθώσουμε και πράγματα στο παιχνίδι μας».

Πόσο επηρεάζει την ψυχολογία σας το δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα;

«Φυσικά μας βοηθά ψυχολογικά. Έχουμε ένα εκτός έδρας αγώνα και έναν κόντρα στον Ολυμπιακό, οπότε πρόκειται για δύσκολη συνέχεια. Μπορούμε όμως να τα καταφέρουμε γιατί πλέον βρίσκουμε χημεία με τα άλλα κορίτσια και κάθε φορά γινόμαστε καλύτερες, διορθώνοντας πράγματα».

Πως σου φαίνεται η ΑΕΚ; Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου από την ομάδα;

«Μου αρέσει πολύ που άνθρωποι εδώ χαμογελούν συνέχεια, κάθε μέρα έχουν την ίδια θετική ενέργεια και σε βοηθούν σε κάθε σου πρόβλημα. Αισθάνομαι σα να είμαι στο σπίτι μου. Έτσι αισθάνθηκα από την πρώτη στιγμή στην ΑΕΚ, ήρθα σε μία ομάδα-οικογένεια. Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε αυτή την οικογενειακή ατμόσφαιρα».

Έχεις μάθει για τον κόσμο της ΑΕΚ, ανυπομονείς για την επιστροφή του στα γήπεδα;

«Εννοείται! Έχω ακούσει για αυτούς από την αρχή που συμφώνησα να έρθω και είμαι πολύ περίεργη να δω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Χωρίς τον κόσμο έχει πολύ… ησυχία (γέλια). Είναι σαν να έχουμε προπόνηση, όμως δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό. Ελπίζω να επιστρέψουν άμεσα γιατί είναι πολύ σημαντική η παρουσία τους για εμάς».

Advertisement