17.10
17:04

Καρέρα: «Θα βρούμε τις καλύτερες λύσεις»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Ιταλός τεχνικός ρωτήθηκε για τις πολλές απουσίες και για την ετοιμότητα των Ντεντελτσιάρου – Τάνκοβιτς, εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής

Ο Ιταλός τεχνικός ρωτήθηκε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ πως προετοίμασε την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην ετοιμότητα των Νεντελτσιάρου – Τάνκοβιτς.

Όλα όσα είπε στη NOVA ο Μάσιμο Καρέρα:

Για το διάστημα της διακοπής: «Δουλέψαμε κανονικά, μπήκαμε σε ρυθμό γιατί ξεκινάει ένα δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει: «Υπάρχουν πάντα 11 διαθέσιμοι παίκτες που μπορεί να παίξουν και θα βρω από τους υπόλοιπους τη λύση μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν τον προβληματίζουν οι μυϊκοί τραυματισμοί: «Όχι, με βοηθάει γιατί υπάρχουν συγκεκριμένες λύσεις και θα είναι πιο εύκολο να τοποθετήσω τους παίκτες στην ενδεκάδα».

Για τη θέση του αριστερού μπακ με τους Ινσούα και Λόπες εκτός: «Υπάρχουν λύσεις, σήμερα θα δω ποια θα είναι η καλύτερη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Για τους Νεντελτσιάρου και Τάνκοβιτς, σε τι κατάσταση είναι: «Ο Νέντε είναι λίγο πιο έτοιμος. Τον Τάνκοβιτς θα τον δω σήμερα και ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο. Θα δούμε αν θα είναι έτοιμος να παίξει με τον ΠΑΟΚ».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Γνωρίζουμε τον ΠΑΟΚ, πως παίζει και θα πάμε να τον αντιμετωπίσουμε όπως τις προηγούμενες φορές».

Για το ότι ο Φερέιρα είπε ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη από πέρυσι και για το ποια εικόνα έχει ο ίδιος για τον ΠΑΟΚ: «Γνωρίζουμε τον ΠΑΟΚ. Φέτος έχει αυξήσει την ποιότητά του. Θα είναι δύσκολος αγώνας και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να πετύχουμε το καλύτερο».

Advertisement