15.10
21:25

Αποκλειστικό ΑΕΚ1924: Στην ΑΕΚ η Norene Iosia (VIDEO)

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Η Αμερικανίδα πασαδόρος έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και δυναμώνει ακόμα περισσότερο το γυναίκειο τμήμα βόλεϊ της ομάδας, καθώς πρόκειται για μια μεγάλη μεταγραφή.

Η Ένωση προχώρησε σε μια μεγάλη μεταγραφή στο γυναικείο βόλεϊ, φέρνοντας στην Ελλάδα για λογαριασμό της, την 22χρονη Αμερικανίδα, Νορένε Ιόσια.

Η αθλήτρια που αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου, έρχεται για να δυναμώσει κι’ άλλο γυναίκειο τμήμα του συλλόγου, μετά την επάνοδο της στην μεγάλη κατηγορία της Volleyleague.

Πρόκειται για μια μεγάλη μεταγραφή με σπουδαία αθλήτρια με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να βρίσκουντ ην χρυσή τομή με τους εκπροσώπους της και παρότι έχουν για την θέση την Κουντουρά και την Πατέλη, δεν θα μπορούσαν να αγνοήσουν το μεγάλο ταλέντο απ’ το Πανεπιστήμιο της Χαβάης και γι’ αυτό επέλεξαν να την προσθέσουν στην δυάδα των πασαδόρων.

Μάλιστα, φαίνεται πως η μη ολοκλήρωση της μεταγραφής της, Ζίντκοβα, ήρθε και κούμπωσε υπέροχα για την συγκεκριμένη μεταγραφή, καθώς έπιανε θέση ξένης και με την αποχώρηση της, έμεινε ελεύθερη η μοναδική θέση που είχε η Ένωση, ώστε να κλείσει την Ιόσια, για την συγκεκριμένη θέση και να καλύψει την θέση της διαγώνιου, με την Αθανασία Λιάγκη, όπως πρώτοι είχατε διαβάσει στο AEK1924.gr.

Η μεταγραφή της Αμερικανίδας πασαδόρου, θα πρέπει να θεωρείται ήδη κλεισμένη και μέσα στις επόμενες μέρες την περιμένουν οι άνθρωποι της ομάδας στην Αθήνα, για να υπογράψει και τυπικά το νέο της συμβόλαιο και να ανακοινωθεί μετέπειτα επίσημα απ’ τον σύλλογο.

Δείτε σε βίντεο τις καλύτερες στιγμές της Νορένε Ιόσια:

Advertisement