14.10
20:20

Κυριάκος: “Με εντολή Σαββίδη η πόρτα για τον Βιεϊρίνια είναι ανοικτή”

AEK1924.gr team
Κυριάκος: “Με εντολή Σαββίδη η πόρτα για τον Βιεϊρίνια είναι ανοικτή”
Advertisement

Ο Κυριάκος Κυριάκος υποστήριξε ότι ο λόγος που ο ΠΑΟΚ δεν αποχαιρέτησε τον Βιεϊρίνια είναι επειδή η πόρτα της ΠΑΕ για τον Πορτογάλο είναι πάντα ανοικτή, κατόπιν εντολής Ιβάν Σαββίδη.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του Όλαφ Ρέμπε, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, τοποθετήθηκε για τον Βιεϊρίνια. Συγκεκριμένα, σχολίασε τον λόγο που η ομάδα δεν αποχαιρέτησε τον Πορτογάλο μετά το δικό του “αντίο”.

Ο Κυριάκος ανέφερε: “Θέλω να αφαιρέσω από τον Όλαφ το βάρος μιας ερώτησης. Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει αποχαιρετήσει τον Βιεϊρίνια; Είναι επειδή η εντολή του Ιβάν Σαββίδη είναι να μην κλείσουμε εμείς την πόρτα. Μέχρι την τελευταία μέρα που μπορεί να παίξει ο Αντρέ για τον ΠΑΟΚ, να κρατάμε την πόρτα ανοιχτή. Και ακόμα και αν δεν θέλει οφείλουμε από σεβασμό και επειδή τηρούμε την ιστορία να έχουμε αυτή την πόρτα ανοιχτή για το μέλλον”.

Και λίγο αργότερα υποστήριξε πως υπάρχει τις τελευταίες μέρες νέα επαφή του Ιβάν Σαββίδη με τον Πορτογάλο λέγοντας:

“Μίλησε με τον κ. Σαββίδη. Όσο είναι ανοιχτή η πόρτα των μεταγραφών άσχετα και απ’ όσα είπε ο Αντρέ η πόρτα μας είναι ανοιχτή για να διαβεί το κατώφλι της. Και αν όχι τώρα ίσως στο μέλλον”.

Πηγή: sport24.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->