12.10
10:00

Σπανός: «Ξέρει μπάλα ο Νεντελτσιάρου»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο τεχνικός του Ιωνικού μίλησε για τι φιλικό με την ΑΕΚ και αναφέρθηκε στους αμυντικούς της που «δείχνουν πως μπορούν να αποκτήσουν πολύ καλή χημεία και ο ένας να συμπληρώνει τον άλλο»

Στην εικόνα που αποκόμισε από τους Νεντσελτσιάρου-Χνιντ, στο σαββατιάτικο φιλικό με την ΑΕΚ στα Σπάτα, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Σπανός. Ο τεχνικός του Ιωνικού μίλησε στην Ώρα, ρωτήθηκε επίσης για τους Καρακλάγιτς-Ραντόνια και σχολίασε και τη γενικότερη εικόνα της Ένωσης.

«Ο Νεντσελτσιάρου έχει τον σωματότυπο του Τσιγκρίνσκι. Πρόκειται για έναν ψηλό και αλτικό στόπερ. Το ύψος του τον καθιστά πολύ δυνατό στις μονομαχίες στον αέρα, ενώ είναι εξίσου καλός και με την μπάλα στα πόδια. Ανήκει στην κατηγορία των κεντρικών αμυντικών που ξέρουν μπάλα. Μπορεί να μην είναι τρομερά γρήγορος, ωστόσο δεν τον λες αργό σε καμία περίπτωση…», σχολίασε αρχικά ο έμπειρος προπονητής των Νικαιωτών και συνέχισε:

«Διέκρινα πως κούμπωσε πολύ καλά με τον Χνιντ, ο οποίος από την πλευρά του διακρίνεται για τη δύναμή του και τον τρόπο που πάει πρώτος στην μπάλα. Οι δυο τους δείχνουν πως μπορούν να αποκτήσουν πολύ καλή χημεία και ο ένας να συμπληρώνει τον άλλο. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για δύο κεντρικούς αμυντικούς που θα βοηθήσουν την ΑΕΚ».

Για τους Καρακλάγιτς και Ραντόνια, ανέφερε: «Πρόκειται για δύο νεαρούς παίκτες που έχουν καλά στοιχεία, ωστόσο χρειάζονται χρόνο και δουλειά για να καταφέρουν να κερδίσουν χρόνο και παιχνίδια σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ».

Για τη γενικότερη εικόνα της ΑΕΚ: «Αυτό που μου άρεσε πολύ είναι πως πρόκειται για ομάδα που έχει πλάνο και τακτική στο παιχνίδι της και με βάσει αυτό κινμούνται οι παίκτες της καθόλη τη διάρκεια του αμτς. Δεν φοβούνται οι παίκτες να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια, βγάζουν γρήγορη σκέψη κι έχουν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Σίγουρα πρόκειται για μια ομάδα που έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας αποκτήσει και μεγάλο βάθος με τις τελευταίες προσθήκες που προχώρησε στο ρόστερ της».

Όσο για τους στόχους του Ιωνικού: «Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, με στόχο να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι. Δεν σκεφτόμαστε τρελά πράγαμτα, είμαστε ρεαλιστές και με σοβαρότητα συνεχίζουμε τη δουλειά μας, έχοντας ως στόχο τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας»

Πηγή φωτογραφίας: ΠΑΕ ΑΕΚ – INTIME

Advertisement