11.10
09:51

Αυτό το κάτι που… θέλει

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο Καρέρα έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την συνεργασία Χνίντ-Νεντελτσιάρου στο κέντρο της άμυνας. Δίδυμο το οποίο θέτει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Τεστ δοκιμών και ετοιμότητας ήταν το χθεσινό (10/10) της ΑΕΚ στα Σπάτα, κόντρα στον Ιωνικό, εκεί που αν έπρεπε να κρατηθεί 1 μόνο θετικό από τον αγών, θα ήταν η άμυνα.

Η αναμέτρηση έδειξε πως ο νεοαποκτηθέντας, Ιονούτς Νεντελτσιάρου είναι 100% να αγωνιστεί, καθώς ολοκλήρωσε το 90λεπτο δίχως το παραμικρό μεμπτό σε θέματα φυσικής κατάστασης.

Από κοντά και ο Νασίμ Χνίντ. Ο 23χρονος Τυνήσιος έδειξε πως έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται το αγωνιστικό πλάνο και τα «θέλω» του Καρέρα. Μάλιστα, αποτέλεσε και τον σκόρερ του πρώτου τέρματος.

Η συνεργασία των δυο στοπερ έβαλε σε σκέψη τον Ιταλό τεχνικό. Δεν έχασαν καμία μάχη με τους αντίπαλους επιθετικούς και έβγαλαν στοιχεία που θέλει να βλέπει ο Καρέρα στην αμυντική λειτουργία.

Μία… aggressive άμυνα που θέτει δυνατή υποψηφιότητα να αποτελέσει τους δυο βασικούς στοπερ της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ, δείχνοντας πως ο ανταγωνισμός ανέβηκε.

Φυσικά υπάρχει αναμονή για το μέγεθος του προβλήματος του Τσιγκρίνσκι, ωστόσο ο 55χρονος τεχνικός είδε ό,τι έχει ζητήσει να γίνεται πράξη από τους Χίντ και «Νέντε».

Advertisement