10.10
12:40

Γκάρεθ Μπέιλ: Έρχεται η ώρα για το ντεμπούτο με τη Τότεναμ

AEK1924.gr team
Γκάρεθ Μπέιλ: Έρχεται η ώρα για το ντεμπούτο με τη Τότεναμ

Την Κυριακή (18/10), κόντρα στη Γουέστ Χαμ, ο Γκάρεθ Μπέιλ αναμένεται να φορέσει και πάλι την φανέλα της Τότεναμ σε επίσημο παιχνίδι, για πρώτη φορά μετά από εφτά χρόνια.

Πλησιάζει η ώρα του ντεμπούτου… επιστροφής του Γκάρεθ Μπέιλ με την Τότεναμ. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ο Ουαλός εξτρέμ, ο οποίος έχει μπει σε έναν καλό ρυθμό προπονήσεων, θα είναι σε θέση να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Γουέστ Χαμ, την Κυριακή (18/10).

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε τοστην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να μπει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και θα τεθεί στην διάθεση του Ζοσέ Μουρίνιο για την αναμέτρηση με τα Σφυριά.

Ο Μπέιλ, ο οποίος ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης, υποφέρει από τραυματισμό στο γόνατο και δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί από τις 6 Σεπτεμβρίου, όταν είχε παίξει σε όλο το ματς της Ουαλίας με την Βουλγαρία, για το Nations League.

Πηγή: gazzetta.gr

Advertisement