08.10
14:12

«Πρώτη» για τους νέους – Χωρίς Τάνκοβιτς με Ιωνικό

AEK1924.gr team
Advertisement

Την πρώτη τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα (08/10) οι Νεντελτσιάρου και Τάνκοβιτς στα Σπάτα, με τον τελευταίο να αναχωρεί για την Σουηδία.

Σε ρυθμούς προπονήσεων επιστρέφουν οι δυο «νέοι» της ΑΕΚ, έχοντας ολοκληρώσει τις διαδικασίες μεταγραφής του στην ομάδα.

Ο 25χρονος Σουηδός ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις του και πέρασε – μαζί με την υπόλοιπη ομάδα – τεστ ανίχνευσης COVID-19.

Έτσι, ο δρόμος για την… πρώτη τους, άνοιξε και το απόγευμα θα φορέσουν τα κιτρινόμαυρα με στόχο να προπονηθούν στα Σπάτα. Ο Μάσιμο Καρέρα έτσι θα αρχίσει να δουλεύει μαζί τους και να τους εντάσσει στο αγωνιστικό του πλάνο.

Άλλωστε το Σάββατο υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό με τον Ιωνικό. Από τον αγώνα προετοιμασίας θα απουσιάσει ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, καθώς αναμένεται να βρεθεί στην Σουηδία.

Ο νεοαποκτηθέντας παίκτης της Ένωσης θα «πετάξει» για την πατρίδα του το απόγευμα της Παρασκευής, με στόχο να μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέψει την Κυριακή για μόνιμη εγκατάσταση.

Από την άλλη, ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου θα βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του Ιταλού τεχνικού για τον επικείμενο φιλικό αγώνα.

Advertisement