Επιβεβαιώνονται τα σενάρια περί… μπάσιμου της Ένωσης στην υπόθεση του 23χρονου μεσοεπιθετικού της Κάλιαρι από τον κορυφαίο ιταλό δημοσιογράφο.
Νωρίτερα είχατε διαβάσει μέσα από το ΑΕΚ1924 σχετικά με το έντονο ενδιαφέρον της ομάδας για τον Κίριλ Ντεσπόντοφ.
Οι εξελίξεις με Ενομπακάρε και Γκαρσία έφερε την ανάγκη απόκτησης εξτρέμ, προ των πυλών και έτσι ο Ίλια Ίβιτς επανέφερε το θέμα του Σέρβου της Κάλιαρι.
Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι Κιτρινόμαυροι έχουν μπει για τα καλά στο παιχνίδι της απόκτησης του Ντεσπόντοφ τις τελευταίες ώρες, με την ιταλική ομάδα να επιζητά την παραχώρησή του.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
«Η Κάλιαρι εργάζεται τις τελευταίες ώρες για την αποχώρηση κάποιων παικτών της. Μεταξύ αυτών που αποχωρούν είναι ο Κιρίλ Ντεσπότοφ, για την Ελλάδα συγκεκριμένα, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι είναι ο ΠΑΟΚ.
Στην πραγματικότητα οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχουν ολοκληρωθεί. Τις τελευταίες ώρες η ΑΕΚ μπήκε στο παιχνίδι για τον παίκτη, ώστε να κλείσει μαζί του συμφωνία δανεισμού. Το μέλλον του Ντεσπότοφ είναι μακριά απ’ τη Σαρδηνία»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement