04.10
15:12

Στην ΑΕΚ η Σάλπιν!

AEK1924.gr team
Advertisement

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ προχώρησε σε μια δυνατή προσθήκη για το τμήμα της γυναίκειας ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης, αποκτώντας την 21χρονη δεξιόχειρα αθλήτρια Αναίς Σάλπιν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την Αναίς Σάλπιν:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Anais Salpin. Η 21χρονη (25/08/1999) δεξιόχειρας αθλήτρια εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Συλλόγου.

Η Anais Salpin την περσινή σεζόν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Γαλλίας τόσο στο ατομικό αγώνισμα, όσο και στο μεικτό ομαδικό. Έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα Γαλλίας το 2010 στο απλό και στο ομαδικό αγώνισμα στην κατηγορία των Κορασίδων, ενώ το 2017, στις Νεάνιδες, κατέκτησε το ασημένιο στο απλό και το χάλκινο στο ομαδικό αγώνισμα. Παράλληλα, υπήρξε μέλος των εθνικών ομάδων της Γαλλίας σε Κορασίδες και Νεάνιδες.

Anais Salpin δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που για την επόμενη χρονιά θα αποτελώ μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ, σε ένα σωματείο που είναι αρκετά γνωστό στην χώρα μου. Νιώθω έτοιμη να συμβάλλω, μαζί με τις συμπαίκτριες μου, στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε κάθε περίπτωση θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις από την μεριά μου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα“.

Anais, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Advertisement