04.10
13:12

Gsp.ro: «Ταξιδεύει για Αθήνα ο Ιονούτ – Ενδιαφέρθηκε και η Ρόμα»

AEK1924.gr team
Gsp.ro: «Ταξιδεύει για Αθήνα ο Ιονούτ – Ενδιαφέρθηκε και η Ρόμα»

Με το θέμα μεταγραφής του 24χρονου Ρουμάνου στην ΑΕΚ ασχολείται η ρουμανική ιστοσελίδα «Gsp.ro», τονίζοντας πως ο παίκτης έχει ήδη αναχωρήσει με προορισμό την Ελλάδα!

Παίκτη της ΑΕΚ θεωρούν τον Ιονούτ Νεντελτσεράου οι δημοσιογράφοι της Ρουμανίας, σε ρεπορτάζ των οποίων αναφέρονται τα ποσά της συμφωνίας.

Ο 24χρονος διεθνής στοπερ φαίνεται πως έχει συμφωνήσει για 4 χρόνια με την Ένωση και 500.000€ ετησίως, δίχως να περιλαμβάνονται μπόνους, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Μάλιστα, η Ρόμα ήταν μία από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που ενδιαφέρθηκε έντονα για την απόκτηση του Ιονούτ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Ρουμάνος αμυντικός, Ιονούτ Νεντελτσεάρου (24 ετών), αγοράστηκε από την Ούφα για 400.00€. Θα κερδίσει 2.000.000€ έως το 2024 στην ομάδα της Αθήνας. Ακόμα ένας Ρουμάνος διεθνής αλλάζει ομάδα αυτή την μεταγραφική περίοδο.

Ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου μετακομίζει από την Ρωσία στην Αθήνα. Οι τελευταίες λεπτομέρειες διευθετήθηκαν και ο παίκτης υπέγραψε συμφωνία τεσσάρων ετών με την ΑΕΚ, η οποία θα του εξασφαλίσει μισθό μισού εκατομμυρίου ευρώ ετησίως, χωρίς μπόνους.

Ο Ελληνικός σύλλογος θα πληρώσει 400.000€ για την αγορά του 24χρονου. Ο Νεντελτσεάρου δεν θα χρησιμοποιηθεί στον αγώνα με την Rotor Volgograd και ο προπονητής της Ούφα επιβεβαίωσε την αποχώρηση.

Η Ρόμα επίσης ενδιαφερόταν για τον Ιονούτ.»

Έτοιμος για Ελλάδα και ΑΕΚ ο Νεντελτσεάρου

Προφορική συμφωνία ανάμεσα στην Ένωση και τον 24χρονο διεθνή στοπερ έχει υπάρξει. Αυτό που απομένει είναι η θετική απάντηση της Ούφα στην βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ και ο παίκτης να μπει στο αεροπλάνο.

Έτοιμος να ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης εμφανίζεται ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου.

Η πρόταση που κατέθεσε η ΑΕΚ χθες (04/10) αγγίζει τις οικονομικές απαιτήσεις της ρωσικής ομάδας και οι πιθανότητες επίτευξης του deal, αυξήθηκαν κατακόρυφα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->