Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισκέφτηκε την προπόνηση της ομάδας στο Κορωπί ενόψει του αγώνα με τον Άρη.
Ο Παναθηναϊκός μετά τις δύο απώλειες βαθμών στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, δίνει πολύ σημαντικό παιχνίδι την προσεχή Κυριακή με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, όπου η νίκη και η βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας είναι μονόδρομος.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, όπως είχε κάνει και μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Αστέρα Τρίπολης, επισκέφτηκε τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί στην σημερινή προπόνηση και μίλησε για αρκετή ώρα με τον τεχνικό των «πράσινων», Ντάνι Πογιάτος.
Άπαντες στην ομάδα θέλουν μία νέα αρχή την Κυριακή κόντρα στους «κίτρινους» και αυτό το μήνυμα πέρασε σε μεγάλο βαθμό η παρουσία του κ. Αλαφούζου.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement