
Απέκλεισε τους Τσέχους και βρέθηκε στα ημιτελικά του Basketball Champions League η Βασίλισσα, με την κάμερα της ομάδας να καταγράφει την αθέατη πλευρά του αγώνα.
Σταθερά με το βλέμμα στο ευρωπαϊκό τρόπαιο η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου πέρασε από την Νίμπουργκ και βλέπει… ημιτελικά.
Η κάμερα της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την σημαντική αναμέτρηση του Final-8, καταγράφοντας όλη την αθέατη πλευρά του αγώνα.
Δείτε την παρακάμερα:
Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Σαραγόσα και την Τενερίφη, με την πρώτη να προκρίνεται και να τίθεται αντιμέτωπη με την ΑΕΚ στα ημιτελικά του Basketball Champions League.
Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου προκρίθηκε με άνεση (82-94) στα ημιτελικά κόντρα στην Νίμπουργκ και περίμενε τον αντίπαλο από το ζευγάρι Σαραγόσα-Τενερίφη.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement