Στις κλήσεις του Φαν’ Σίπ βρίσκονται οι τρεις κιτρινόμαυροι αθλητές της ομάδας ενόψει των αγώνων για το Nations League.
Όπως αναμενόταν, ο Μιχάλης Μπακάκης βρίσκεται μέσα στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού για τους προσεχείς αγώνες της Εθνικής Ελλάδος.
Ο αμυντικός της ΑΕΚ φαίνεται πως μετρά… μέρες μέχρι να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς με την Λαμία και να δηλώσει ξανά «παρών».
Μέσω επίσημης ενημέρωσης, η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε την κλήση που δέχθηκαν – μαζί με τον Μπακάκη – και οι Μάνταλος και Σβάρνας.
Οι τρεις Κιτρινόμαυροι θα φορέσουν την φανέλα με το εθνόσημο στους αγώνες με την Μολδαβία και το Κόσοβο για τους αγώνες του UEFA Nations League.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Ο διεθνής Πολωνός της ΑΕΚ ξεκίνησε τρέξιμο και βρίσκεται λίγο πιο μπροστά από το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του στην δράση.
Η χειρουργική επέμβαση για τον καθαρισμό του αχίλλειου τένοντα, άφησε εκτός δράσης τον Νταμνιάν Σιμάνσκι.
Ο δρόμος της επιστροφής ήταν μεγάλος και πλέον φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία της επιστροφής.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement