Ο Έλληνας γκαρντ μιλώντας μετά την πρόκριση της ΑΕΚ στην κρατική τηλεόραση, τόνισε ότι η ομάδα θα στηριχθεί στην ετοιμότητα της, είτε την ομαδική, είτε την ατομική, προσθέτοντας ότι λόγω τρανζίσιον θα προτιμήσουν την Τενερίφη.
Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Γκίκας στην ΕΡΤ:
«Βάλανε κάποια σουτ, τα οποία κυρίως ήταν προϊόν δική μας κακής άμυνας. Όλοι ξέρουμε τι βοήθεια προσφέρει ο Μάρκους Σλότερ σε αυτό το κομμάτι. Η παρουσία του ήταν σημαντική στην άμυνα, μας βοήθησε πολύ και μετά βάλαμε εμείς κάποια σουτ. Η ετοιμότητα δεν είναι αυτή που θέλαμε.
Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη, όμως αυτό δεν έχει σημασία. Θα στηριχθούμε στην ετοιμότητα αυτή που έχουμε είτε την ομαδική είτε την ατομική. Νομίζω μας ταιριάζει περισσότερο η Τενερίφη, γιατί η ομάδα μας προτιμάει μία αντίπαλο που να μην είναι καλή στο τρανζίσιον»
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement