30.9
11:37

Όλα για όλα!

Advertisement

Ο πρώτος στόχος θα κρίνει κατά πολύ την εξέλιξη της χρονιάς σε όλα τα επίπεδα και η ΑΕΚ καλείται από νωρίς να παλέψει τόσο αγωνιστικά, όσο και εκτός αυτών, για να εκμεταλλευτεί τη φετινή ευκαιρία. Γράφει στον #Psyxiatro η Πένυ Μακρή

Η χρονιά για τη Βασίλισσα ξεκινάει και ο πρώτος στόχος παίζεται το επόμενο τετραήμερο. Στόχος που η κατάκτηση του πρέπει να θεωρείται επιτακτικής ανάγκης σε όλα τα επίπεδα.

Σε μια διοργάνωση που η ίδια έχει στηρίξει από την πρώτη στιγμή, την έχει αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο και τώρα καλείται για δεύτερη φορά να την κατακτήσει, στο σπίτι της, κάτω από ειδικές συνθήκες, με μια ομάδα φουλ της εμπειρίας, με ένα γήπεδο να βρίσκεται στα σκαριά, χωρίς τη βοήθεια του κόσμου της και με τα οικονομικά δεδομένα να πιέζουν, όπως σε όλους τους συλλόγους τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Σε μια χρονιά που ουδείς ξέρεις πώς θα εξελιχθεί, από όλες τις απόψεις, η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να διακριθεί σε Ευρώπη και Ελλάδα, με το πρώτο βήμα να γίνεται την Πέμπτη. Η Βασίλισσα προετοιμάστηκε μετ’ εμποδίων, δημιούργησε καλές εντυπώσεις στο φιλικό με τον ΠΑΟ, τις… απέβαλε στο Σούπερ Καπ, με εμφανίσεις που ελπίζω ότι προέρχονται από το πιθανό γεγονός ότι άπαντες θέλησαν να εκμεταλλευτούν τη νέα διοργάνωση, ως προετοιμασία  και πλέον, είναι έτοιμη να φορέσει ξανά το ευρωπαϊκό της στέμμα.

Τα κίνητρα είναι πολλά και θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια της χρονιάς. Η Βασίλισσα διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ από την ημέρα που ανέλαβε ο Μάκης Αγγελόπουλος και μπορεί πολλοί να μιλάνε για μεγάλο μέσο όρο ηλικίας, όμως την εμπειρία που διαθέτει δύσκολα μπορεί κάποιος να την αντιμετωπίσει, ειδικά αν παίκτες όπως ο Ζήσης ή ο Λάνγκφορντ είναι στη μέρα τους. Την ίδια στιγμή, το ταλέντο, η όρεξη και ο ενθουσιασμός, όπως του Ρόγκα, μπορεί να παρασύρει όλη την ομάδα. Τέλος πάντων…

Η ουσία είναι μία. Ο δρόμος της κατάκτησης του BCL είναι μονόδρομος και αυτό το γνωρίζουν από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο μέσα στην ΑΕΚ. Οι απαιτήσεις ξεκινούν από νωρίς, η Ένωση έχει υποχρέωση απέναντι στον ίδιο της τον εαυτό πρώτα από όλα, στον Μάκη Αγγελόπουλο και στον κόσμο της να κάνει αυτό που πρέπει, έτσι ώστε η συνέχεια να είναι ευκολότερη για όλους.

Για να μπει στα Λιόσια άμεσα, με τον αέρα της Βασίλισσας και κοιτάζοντας πλέον το πρωτάθλημα, σε μια χρονιά που οι μεγάλοι της αντίπαλοι, ο ένας δηλαδή,  αντιμετωπίζουν και εκείνοι τα δικά τους προβλήματα και τώρα είναι η ευκαιρία για να επανέλθει στην κορυφή της Ελλάδας. Αλλά γι αυτά θα αγχωθούμε μετά το F8.

Καλή επιτυχία μοναδική Βασίλισσα!

Advertisement