30.9
20:20

Μπουρούσης: “Δεν υπονόησα κάτι για τον Φώτση”

AEK1924.gr team
Μπουρούσης: “Δεν υπονόησα κάτι για τον Φώτση”
Advertisement

Με ένα post στο Instagram ο Γιάννης Μπουρούσης απάντησε σε όλους συνέδεσαν το ξέσπασμα του Αντώνη Φώτση με τις δικές του δηλώσεις, τονίζοντας ότι δεν υπονόησε τίποτα για τον άλλοτε συμπαίκτη του.

O Αντώνης Φώτσης είχε ένα σπάνιο – για τα δικά του δεδομένα – ξέσπασμα μέσω Instagram, στο οποίο άφηνε υποννούμενα προς κάθε κατεύθυνση. Με αρκετό κόσμο λοιπόν να συνδέει αυτό το ξέσπασμα με την συνέντευξη του Γιάννη Μπουρούση στην Cosmote TV και όσα είπε για το σκηνικό με το πούλμαν στον Παναθηναϊκό πριν μερικά χρόνια, ο Έλληνας σέντερ θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι υπονόησε τίποτα σχετικά με τον Φώτση στις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, ο Μπουρούσης έγραψε: “Επειδή πολλές φορές μιλάω τόσο άμεσα, σαν να γνωρίζομαι με όλο τον κόσμο χρόνια, όσοι με ξέρουν φυσικά και κατάλαβαν πως ποτέ δεν υπονόησα κάτι για τον Αντώνη. Για όσους δεν με ξέρουν θα το πω τώρα: “Δεν υπονόησα κάτι για τον Αντώνη”. Καλά να είστε όλοι!!

Δείτε το σχετικό post:

Μπουρούσης: "Δεν υπονόησα κάτι για τον Φώτση"

Πηγή: sport24.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->