25.9
13:25

Βασιλαντωνόπουλος: «Θέλω να προσφέρω στην ΑΕΚ» (VIDEO)

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο 29χρονος αμυντικός της ομάδας μίλησε στην κάμερα του AEKTV για την χθεσινή (24/09) πρόκριση και νίκη επί της Ζάνκτ Γκάλεν, την εμπιστοσύνη που φαίνεται να του δείχνει ο Καρέρα αλλά και την συνέχεια.

Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θέλει να βλέπει ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος και δεν σκέφτεται από τώρα εκείνο με την Βόλφσμπουργκ.

Ο χρόνος θα λειτουργήσει υπερ της ΑΕΚ και θα εμφανίζεται κάθε φορά βελτιωμένη, με τον ίδιο να δηλώνει πως θέλει να προσφέρει στην ομάδα όπως μπορεί και από όποια θέση του ζητηθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασιλαντωνόπουλου:

Πρώτο ματς με την ΑΕΚ σε θέση αμυντικού χαφ, απόψε δεξιός μπακ…

«Γνωρίζετε όλοι πως η θέση μου είναι δεξί μπακ. Ο προπονητής μου με επέλεξε για την συγκεκριμένη θέση (δηλ. αμυντικό χαφ) και έπρεπε να παίξω όσο καλύτερα μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα μου. Έτσι ήρθαν και τα δυο αποτελέσματα με Παναιτωλικό και Ζάνκτ Γκάλεν και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο κάθε ένα ξεχωριστά μέσα στην ομάδα. Συνεχίζουμε…»

Πολλοί λένε ότι μέχρι σήμερα δεν πήρες ευκαιρίες. Πως βιώνει την εμπιστοσύνη που σου δείχνει ο Μάσιμο Καρέρα;

«Μέχρι στιγμής εδώ που έχω φτάσει, έχω φτάσει μέσα από την δουλειά και τις σκληρές προπονήσεις. Θέλω να προσφέρω στην ομάδα τις υπηρεσίες μου και να γίνομαι καλύτερος μέσα από τα παιχνίδια.»

Αισιόδοξος ότι θα δούμε στη συνέχεια μία πολύ καλύτερη ΑΕΚ, ενόψει και του αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ;

«Εννοείται αυτό. Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη λόγω και των όσων έχουν συμβεί με τον κορωνοϊό. Η προετοιμασία ήταν διαφορετική για όλους και σε όλους τους τομείς, οπότε θεωρώ ότι πάντα υπάρχει χρόνος. Εννοείται πως έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι για το Europa League αλλά θεωρώ πως προέχει το παιχνίδι της Κυριακής. Θα είναι και αυτό δύσκολο, κοιτάμε ένα-ένα παιχνίδι και στην συνέχεια θα σκεφτούμε αυτό με την Βόλφσμπουργκ.»

Εκτιμάς ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ της ΑΕΚ;

«Φυσικά. Θεωρώ πως ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας αλλά πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή για να ανταποκριθούμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Advertisement