25.9
00:05

Καρέρα: «Πρέπει να βελτιωθούμε στην ανάπτυξη»

AEK1924.gr team
Advertisement

Διαβάστε τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ιταλός τεχνικός

Για το πώς είδε το ματς με τη Σεντ Γκάλεν, τι κράτησε και τι θέλει να βελτιώσει στην ΑΕΚ μίλησε ο Μάσιμο Καρέρα, σχολιάζοντας τη νίκη – πρόκριση στην Ελβετία. Μιλώντας στον Cosmote ο Ιταλός είπε:

«Το περιμέναμε έτσι το παιχνίδι. Ηταν σκληρό, δύσκολο συν τη βροχή. Ηταν ένα ματς που προσπαθήσαμε να μπούμε κάπως καθυστερημένα στο παιχνίδι. Να δώσουμε τη δική μας νότα και αισθητική. Το αργήσαμε. Στο 35’ είχαμε την πρώτη μας ευκαιρία. Είδα καλά πράγματα, ότι το παλέψαμε, ότι θέλαμε τη νίκη».

Για τα πράγματα που μπορεί να βελτιώσει η ΑΕΚ και τι κρατάει;

«Μου άρεσε πάρα πολύ και πρέπει να το κρατήσουμε είναι αυτή την αγωνιστική κακία. Πρέπει να συνεχίσουμε το έχουμε αυτό το στοιχείο. Να κυνηγάμε μπάλες παντού. Κυρίως πρέπει να βελτιωθούμε στην ανάπτυξη. Να κυκλοφορούμε τη μπάλα πιο γρήγορα. Όταν το κάνουμε είμαστε επικίνδυνοι. Όταν δε το κάνουμε είμαστε ευάλωτοι».

Για τη Βόλσφμπουργκ;

«Περιμένω να δω πρώτα το ματς πρωταθλήματος την Κυριακή».

Αν περιμένει μεταγραφές μέχρι τις 5 Οκτωβρίου;

«Ο σύλλογος γνωρίζει τι πρέπει και που πρέπει να επέμβει. Αν κάνουμε κάποια κίνηση θα δούμε. Αλλιώς θα μείνουμε ως είμαστε».

Για το πέναλτι που πήρε η ΑΕΚ: «Δεν μιλάω ποτέ τη διαιτησία. Ο διαιτητής παίρνει τις αποφάσεις είτε σωστές είτε λανθασμένες. Δεν μιλάω ποτέ για τις αποφάσεις τους. Κοιτάω μόνο το παιχνίδι των ποδοσφαιριστών μου».

Για τον Βασιλαντωνόπουλο και τον Τσιντώτα: «Ο Βασιλαντωνόπουλος ανήκει στην ΑΕΚ. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία του, τα πηγαίνει πολύ καλά και θα χρησιμοποιείται. Για τον Τσιντώτα, είναι σημαντικό να κάνει επεμβάσεις, να δίνει σιγουριά και αποτελεί τύχη που βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια μας».

 

Advertisement