24.9
17:26

Στεργίου: «Μεγάλο μέρος της οικογένειας μου είναι οπαδοί της ΑΕΚ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο ελληνοελβετός στόπερ, Λεωνίδας Στεργίου μίλησε σε ελβετικό Μέσο για το ματς με την ΑΕΚ, αλλά και για την Εθνική ομάδα, τονίζοντας πως τον έχει προσεγγίσει η ΕΠΟ, όπως επίσης παραδέχθηκε ότι πολύ απ’ την οικογένεια του υποστηρίζουν την Ένωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεωνίδας Στεργίου στην ελβετική Blick:

«Την τελευταία φορά που επισκέφτηκα την Ελλάδα ήμουν στην Κρήτη μαζί με έναν συμπαίκτη μου πριν μερικές εβδομάδες. Ήμουν στη Σαντορίνη επίσης με την οικογένειά μου πριν από δύο χρόνια. Ο πατέρας μου είναι από την Καλαμπάκα, κάποια μέλη της οικογένειάς μου ζουν εκεί. Μιλάω λίγα ελληνικά, αλλά θα ήθελα να τα ξέρω καλύτερα. Η μητέρα μου είναι Σέρβα, αλλά είναι καλή στην ελληνική κουζίνα. Φτιάχνει μουσακά και άλλα ελληνικά φαγητά. Η ελληνική κουζίνα είναι πολύ γευστική».

Για τις προτιμήσεις του στις ελληνικές ομάδες: «Ο πατέρας μου ήταν φίλος του Παναθηναϊκού, τώρα είναι ουδέτερος. Αλλά μεγάλο μέρος της οικογένειάς μου είναι οπαδοί της ΑΕΚ. Εγώ δεν υποστηρίζω κάποια συγκεκριμένη ομάδα. Είμαι ουδέτερος όσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τον έχει προσεγγίσει η ΕΠΟ για την Εθνική ομάδα: «Συνεχίζουμε και παίρνουμε τηλέφωνα. Αλλά δεν είναι ένα θέμα για τη δεδομένη στιγμή. Είμαι συγκεντρωμένος στη Σεντ Γκάλεν και επίσης με παρακολουθούν από την Ελβετική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία», αναφέρει ο 18χρονος στόπερ, ο οποίος είναι τέσσερις φορές διεθνής με την Κ19 της Ελβετίας.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και ότι θα βρει αντιπάλους όπως Λιβάια, Ανσαριφάρντ και Ολιβέιρα: «Ναι. έχω δει βίντεο. Είναι γνωστοί επιθετικοί και με αρκετή ποιότητα. Δεν θα τους δώσουμε χώρο. Αποτελεί μεγάλο προνόμιο για μένα να μπορώ να παίζω ποδόσφαιρο σε αυτό το επίπεδο σε τέτοια νεαρή ηλικία».

Advertisement