24.9
12:00

Έρχονται οι Αμερικανοί για τον «Σάμπα»

AEK1924.gr team
Advertisement

Δεν έχουν ξεχάσει τον νεαρό μέσο της ΑΕΚ οι άνθρωποι των Σικάγο Φάιαρς και σύμφωνα με σημερινά (24/09) δημοσιεύματα αναμένεται να επιστρέψουν.

Μεγάλος ο ανταγωνισμός που υπάρχει στην Ένωση πλέον στον χώρο του άξονα, μετά και την απόκτηση του Γιεβγέν Σάκχοφ.

Ο 21χρονος, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, δεν φαίνεται πως μπορεί να βρει χώρο στα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα και βρίσκεται το τελευταίο διάστημα μεταξύ πάγκου και κερκίδας.

Η ΑΕΚ ιδανικά θα ήθελε να τον δανείσει σε ομάδα που θα του προσφέρει παιχνίδια ως βασικός και θα πάρει συμμετοχές και εμπειρίες, στοιχεία απαραίτητα για την εξέλιξη της καριέρας του.

Σύμφωνα με την «SportDay», οι άνθρωποι των Σικάγο Φάιαρς έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον «Σάμπα» και δεν αποκλείεται να κινηθούν άμεσα για την απόκτηση του παίκτη από την Ένωση.

Η επιθυμία της ΑΕΚ

Η ίδια πηγή αναφέρει πως οι Αμερικανοί θα κυνηγήσουν τον δανεισμό του με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο ρόλο θα παίξει η επιθυμία της ΑΕΚ.

Οι Κιτρινόμαυροι θα πρέπει να σκεφτούν και να αποφασίσουν αν επιθυμούν την οριστική αποχώρηση του Άνελ ή να διατηρήσουν δικαιώματα πάνω του.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πρόκειται για έναν παίκτη που ήρθε στην ομάδα με τις καλύτερες προοπτικές και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πολύ στις ικανότητες και το… πρότζεκτ αυτό.

Advertisement