24.9
14:53

Δίπλα στους πληγέντες της Καρδίτσας η ΑΕΚ!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Μεγάλη βοήθεια ετοιμάζει η ΑΕΚ για την πληγείσα περιοχή της Καρδίτσας και των σωματείων της τοπικής ΕΠΣ απ’ τις πρόσφατες καταστροφές που δημιουργήθηκαν απ’ τον κυκλώνα “Ιανό”.

Δεν είναι λίγες φορές που η ΑΕΚ έχει δείξει το ευαίσθητο της πρόσωπο, προχωρώντας σε αρκετές κινητοποιήσεις όποτε χρειάστηκε και για ακόμα μια φορά είναι έτοιμη να σταθεί ξανά στο πλευρό του συνάνθρωπου της.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ ευαισθητοποιημένη για ακόμα μια φορά ετοιμάζει μεγάλη βοήθεια για τα σωματεία της Καρδίτσας μέσω της τοπικής ΕΠΣ λόγω της πρόσφατης θεομηνίας και του τυφώνα “Ιανό”, στέλνοντας βοήθεια με αθλητικό υλικό για τα σωματεία και μεγάλη αποστολή προϊόντων από τα γραφεία της προς την Καρδίτσα ώστε μέσω της τοπικής Ένωσης να καλυφθούν οι τεράστιες ανάγκες των τοπικών σωματείων και όχι μόνο.

Η κίνηση της ΑΕΚ είναι κάτι που θα γίνει άμεσα με την αποστολή ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των σωματείων της περιοχής, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η Ένωση για ακόμα μια φορά με αυτή την κίνηση δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και στέκεται δίπλα στους πληγέντες της Καρδίτσας.

Advertisement