20.9
10:09

Απόδραση, καπετάν Πέτρος και… Μανταλονάτα!

AEK1924.gr team
Απόδραση, καπετάν Πέτρος και… Μανταλονάτα!

Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες σήμερα (20/09)

SportDay

“Απόδραση” γράφει η εφημερίδα, κάνοντας αναφορά στη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, μετά από ένα άνοστο πρώτο ημίχρονο, ο Καρέρα έβαλε τον Μάνταλο και πήραν τη νίκη.

Live Sport

“Καπετάν Πέτρος” γράφει η εφημερίδα για την εμφάνιση του Πέτρου Μάνταλου που άλλαξε όλη την εικόνα της τραγικής ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο έχοντας μια ασίστ και ένα γκολ. Επίσης, γίνεται αναφορά στον “Άγιο Τσιντώτα”. “Έτριξε δόντια!” γράφει η Βασίλισσα για τη νίκη στο χθεσινό φιλικό της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού λίγες μέρες πριν το Super Cup, δείχνοντας ότι είναι για μεγάλη πράγματα και στην Ελλάδα.

Sportime

“Μανταλονάτα” γράφει η εφημερίδα για την νίκη της ΑΕΚ και την εμφάνιση του Μάνταλου που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κάθαρισε.

Ώρα των Σπορ

“Ναι ρε Πέτρο, Ναι ρε Μάρκο, Ναι ρε Πάνο!” γράφει η κιτρινόμαυρη εφημερίδα αποθεώνοντας του τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που με τα γκολ-αποκρούσεις σφράγισαν τη νίκη για την Ένωση στο Αγρίνιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement