18.9
17:09

Μένει Αθήνα το Final-8 με απόφαση Μητσοτάκη

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο πρωθυπουργός της χώρας με δική του παρέμβαση-απόφαση, ώθησε την κατεύθυνση να διεξαχθεί κανονικά το Final-8 του BCL στο κλειστό του ΟΑΚΑ, αφήνοντας ένα… μικρό παράθυρο για το αν θα διεξαχθεί με κόσμο ή οχι.

Το Final-8 ήρθε στην Αθήνα και θα μείνει!

Η Ελληνική Πολιτεία, με την Περιφέρεια Αττικής και την ΑΕΚ, έδειξαν για ακόμα μια φορά ότι δεν θέλουν να αφήσουν το Final-8 να διεξαχθεί σε άλλη χώρα και σε μια δύσκολη περίοδο που περνάει ιδιαιτέρως η Ελλάδα, βρίσκουν ευκαιρία μέσω της διοργάνωσης, να προβληθεί η Ελλάδα στην Ευρώπη.

Γι’ αυτό τον λόγο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχοντας την δική του παρέμβαση και δίνοντας τις απαραίτητες κατευθύνσεις για να προχωρήσουν στην υλοποίηση του πλάνου διεξαγωγής του Final-8 στην Αθήνα, κάλυψε όσες τρύπες είχαν ανοίξει, λόγω της μη παρουσίας κόσμου στις εξέδρες του κλειστού, δείχνοντας την διεξαγωγή ως μετέωρη, με αρκετές πιέσεις της FIBA.

Όλα αυτά όμως, φαίνεται πως ξεπεράστηκαν και όπως όλα δείχνουν, θα διεξαχθεί το Final-8 στο κλειστό του ΟΑΚΑ, αλλά χωρίς την παρουσία του κόσμου, παρά την επιθυμία της διοργάνωσης, αλλά και της ΑΕΚ, για παρουσία κόσμου στις εξέδρες.

Βέβαια, έχει δοθεί ένα μικρό παράθυρο για το αν θα δοθεί το “πράσινο φως” για να ανοίξουν οι πόρτες του κλειστού για να υπάρξει περιορισμένος αριθμός θεατών, αλλά για την ώρα οι πιθανότητες είναι μηδαμινές, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει 72 ώρες πριν το τζάμπολ.

Η Ελληνική Πολιτεία λοιπόν, μαζί με την Περιφέρεια Αττικής, αλλά και την ΑΕΚ έκαναν καθοριστικές κινήσεις από χθες και σήμερα, με αποτέλεσμα να δώσουν το “οκ” και να λύσουν τα χέρια του BCL, για την διοργάνωση του Final-8 και όλα πλέον γέρνουν ότι θα έχουμε τζάμπολ στο κλειστό του ΟΑΚΑ σε δυο εβδομάδες (27 Σεπτεμβρίου) από σήμερα.

Advertisement