16.9
20:19

Το σκέφτεται η ΑΕΚ για Βέρντε

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η Ένωση φαίνεται πως δεν έχει αποφασίσει για το τι θα πράξει στην περίπτωση του Ντανιέλε Βέρντε, καθώς η υποχρεωτική οψιόν αγοράς που έχει ορίσει η Σπέτσια θεωρείται μικρή. Περιμένουν πρόταση για άμεση πώληση του Ιταλού.

Μπορεί η πρόταση της Σπέτσια για τον Ντανιέλε Βέρντε να έχει έρθει από χθες στα γραφεία της ΑΕΚ, αλλά δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτή που περίμεναν οι Κιτρινόμαυροι, με αποτέλεσμα να έχουν μπει σε δεύτερες σκέψεις για τον Ιταλό εξτρέμ.

Συγκεκριμένα, η ιταλική ομάδα κατέθεσε πρόταση δανεισμού για ένα χρόνο, βάζοντας μια υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι σε περίπτωση που παραμείνουν στη Serie A, ύψους 700 χιλ. ευρώ.

Η πρόταση δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι θα ήθελαν την άμεση πώληση του Ιταλού εξτρέμ, αλλά και σε περίπτωση δανεισμού, θα επιθυμούσαν μεγαλύτερο ποσό στην οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Κάπως έτσι λοιπόν, τα πράγματα έχουν μπλεχτεί στην περίπτωση του Βέρντε, με την Ένωση να μπαίνει σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις, όσον αφορά τον Ιταλό εξτρέμ, καθώς θα ήθελε να απαλλαγεί απ’ το συμβόλαιο του, αλλά με το συγκεκριμένο αντίτιμο.

Η πρόταση της Σπέτσια επί της ουσίας, δεν την τρελαίνει και η οψιόν αγοράς δεν την… καλύπτει και πλέον στο τραπέζι μπαίνει το ενδεχόμενο να καθυστερήσουν να απαντήσουν στην πρόταση των Ιταλών, περιμένοντας κάποια πρόταση για άμεση πώληση του Βέρντε.

«Η Σπέτσια κλείνει τον Βέρντε»

Απ’ την άλλη βέβαια, τα ιταλικά δημοσιεύματα δεν σταματούν να γράφουν ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει τον Βέρντε η Σπέτσια με την μορφή δανεισμού απ’ την ΑΕΚ.

Αυτή την φορά το Gazzetta.it, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Σπέτσια κλείνει επίσης τον Ντανιέλε Βέρντε. Ο πρώην παίκτης της Ρόμα, φτάνει με δανεισμό και δικαίωμα αγοράς της Σπέτσια απ’ την ΑΕΚ».

Advertisement