16.9
19:34

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Γκαρσία (ΦΩΤΟ)

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο 22χρονος εξτρέμ βρίσκεται στα γραφεία της ΑΕΚ για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει το πενταετές συμβόλαιο του.

Από ώρα σε ώρα, θα τελειώσει τυπικά και… επίσημα η μεταγραφή του Λιβάϊ Γκαρσία στην ΑΕΚ, καθώς ο ποδοσφαιριστής μετά τις εργομετρικές εξετάσεις που είχε προβεί το πρωί της Τετάρτης, μετέβη στα γραφεία της ομάδας για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο 22χρονος εξτρέμ βρίκσεται αυτή την ώρα στα γραφεία της ΑΕΚ, με τα συμβόλαια των δυο πλευρών να μελετούνται από τους δικηγόρους, καθώς δεν είναι και εύκολη υπόθεση, αφού μιλάμε για ένα μεγάλο ντιλ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Γκαρσία είναι με το χαμόγελο στα χείλη και πολύ διάθεση, ανυπομονώντας να τελειώσουν όλα γρήγορα και να υπογράψει το πενταετές συμβόλαιο του με τη νέα του ομάδα.

Επίσης, όλες οι εξετάσεις, αλλά και τα σημερινά εργομετρικά έπιασε εντυπωσιακά νούμερα στις μετρήσεις, κυρίως από πλευράς ταχυδύναμης, που σε πολλά σημεία άφησαν άφωνους τους ανθρώπους της ΑΕΚ, όταν τα αντίκρισαν.

Τέλος, πριν από λίγο έφτασαν στην ΠΑΕ και τα συγχαρητήρια από πλευράς Αλμάαρ για τη μεταγραφή του στην Ένωση, μέσω κοινών γνωστών σε διοικητικό επίπεδο.

Η δημοσίευση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Advertisement