16.9
09:14

«Ψάχνεται» για χαφ ποιότητας

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ τρέχει με αμείωτους ρυθμούς, με τον Ίλια Ίβιτς να φορτσάρει μετά την μεταγραφή του Λιβάϊ Γκαρσία, για να βρει τον κεντρικό χαφ που θα προσθέσει ποιότητα στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Μετά την τελειωμένη μεταγραφή του Λιβάϊ Γκαρσία στην ΑΕΚ, οι άνθρωποι της ομάδας φορτσάρουν για να προχωρήσουν και να κλείσουν και τις υπόλοιπες θέσεις του ρόστερ τους, που χρειάζονται ενίσχυση.

Ο τελικός απέναντι στον Ολυμπιακό και η ήττα, χάνοντας το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά κυρίως η εμφάνιση, έκανε ακόμα περισσότερο εμφανέστατα τα προβλήματα που έχει η Ένωση και την ενίσχυση που χρειάζεται σε καίριες θέσεις του ρόστερ της.

Γι’ αυτό τον λόγο ο Ίλια Ίβιτς, φαίνεται να παλεύει τις τελευταίες μέρες σε συνεργασία με τον Μάσιμο Καρέρα για να κλείσουν το συντομότερο δυνατό τις τρύπες, δίνοντας ότι καλύτερο στον Ιταλό τεχνικό για να το διαχειριστεί τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για την Ευρώπη.

Η επόμενη θέση που θέλει η Ένωση να τρέξει την ενίσχυση της και να κλείσει την τρύπα είναι στα χαφ, αποκτώντας έναν κεντρικό μέσο που να έχει το ρόλο του 8αριού, για να μπορεί να βοηθήσει τόσο ανασταλτικά, όσο και επιθετικά, αλλά κυρίως να μπορεί να μεταφέρει την μπάλα απ΄την άμυνα στην επίθεση, θέλοντας να προσθέσει κι’ άλλη ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας.

Κάποια ονόματα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για την ΑΕΚ (Μπακάεφ, Γκρούγιτς), αλλά ήταν πολύ καλές, αλλά δύσκολες περιπτώσεις που εξέτασαν και διερεύνησαν οι Κιτρινόμαυροι, αλλά έβαλαν απαγορευτικό.

Απ’ την άλλη βέβαια, όπως έχουν δείξει τα γεγονότα, των μεταγραφικών υποθέσεων της Ένωσης, το όνομα ακούγεται μόλις ο παίκτης είναι πολύ κοντά στο να κλείσει (εξαίρεση ο Λιβάϊ Γκαρσία), σε διαφορετική περίπτωση που έχει ακουστεί κάποιο όνομα θα είναι, είτε γιατί είχε προταθεί και δεν προχώρησε, είτε γιατί το είχε… “κάψει” η Ένωση στρέφοντας σε άλλες περιπτώσεις την προσοχή της.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο Ίβιτς, πιθανότατα δουλεύει αθόρυβα περιπτώσεις χαφ για να προχωρήσει στην ενίσχυση της ομάδας και στη συγκεκριμένη θέση, εφόσον βρεθεί και ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για αυτό τον ρόλο.

Advertisement