16.9
12:43

Προτάθηκε ο Σάκχοφ και εξετάζεται!

Βαγγέλης Αρναούτογλου
sakhov
Advertisement

Ο Γιεβγέν Σάκχοφ, μετά τη θητεία του στον ΠΑΟΚ ανήκει στην Λέτσε και είναι μία από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί στην Ένωση για τη θέση του κεντρικού χαφ

Την περίπτωση του 30χρονου κεντρικού μέσου της Λέτσε και πρώην του ΠΑΟΚ, εξετάζει τις τελευταίες ημέρες η ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες του sport24.gr. Ο Γιεβγέν Σάκχοφ της έχει προταθεί και είναι μία από τις εφικτές περιπτώσεις αλλά και από αυτές που μπορούν να προσφέρουν στην Ένωση άμεση λύση και ασφάλεια στη μεσαία γραμμή καθώς εκτός των άλλων είναι γνώστης και της Ελληνικής πραγματικότητας.

Ο Σάκχοφ έκανε πρωταθλητισμό με τον ΠΑΟΚ, και ήταν από τους παίκτες-κλειδιά σε αρκετά μεγάλα διαστήματα των περιόδων που κατέκτησε τρόπαια. Το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την ιταλική λέτσε και αγωνίστηκε μαζί της στη Serie A, ωστόσο η ομάδα υποβιβάστηκε και εκείνος πλέον καλείται να την ακολουθήσει στη δεύτερη κατηγορία.

Αυτό το ενδεχόμενο, το να παίξει δηλαδή στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, δεν του αρέσει ιδιαίτερα, γι αυτό και ψάχνει τον τρόπο να απεγκλωβιστεί από τη Λέτσε. Προτάθηκε λοιπόν στην ΑΕΚ ως μία περίπτωση εφικτή, καθώς σύμφωνα με όσα τουλάχιστον μεταφέρει πλευρά του, μπορεί να μείνει ελεύθερος. Αν αυτό συμβεί, τότε ενδέχεται να αυξηθούν οι πιθανότητες να ασχοληθεί ακόμα περισσότερο και πιο σοβαρά η ΑΕΚ με την υπόθεση του.

Ας σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι είναι μία περίπτωση δεν έχει προχωρήσει όχι από τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να πει κάποιος ότι αποτελούν μεταγραφική προτεραιότητα. Ωστόσο υπάρχει μία γενικότερη θετική σκέψη για την περίπτωση του και το όνομα του βρίσκεται υπό συζήτηση.

Ως προφίλ επίσης, ο Σάκχοφ είναι κοντά σε αυτό που έκανε αναζητά για τη μεσαία γραμμή της, ψηλός, με καλή τεχνική κατάρτιση, ικανότητα στη δημιουργία παιχνιδιού αλλά και στο να βρίσκει δίχτυα.

Advertisement