15.9
17:46

«Ελαφρώς καλύτερη η πρόταση του Ολυμπιακού, προτίμησε ΑΕΚ ο Γκαρσία»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο πρόεδρος της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Μοσέ Χογκ, μίλησε σε ελληνική αθλητική ιστοσελίδα, τονίζοντας πως ήταν ελαφρώς καλύτερη η πρόταση του Ολυμπιακού, αλλά ο Γκαρσία προτίμησε την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στο gazzetta.gr ο Μοσέ Χογκ:

«Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον Λέβι Γκαρσία. Μάλιστα η πρόταση του Ολυμπιακού ήταν ελαφρώς καλύτερη σε σχέση με την ΑΕΚ, αλλά ο παίκτης προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ».

Πως κρίνετε τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ; Υπήρχε εξαρχής κώδικας επικοινωνίας μεταξύ Μπεϊτάρ και ΑΕΚ;

«Είμαι ικανοποιημένος για τις διαπραγματεύσεις μου με την ΑΕΚ. Έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και επιθυμία να προχωρήσουν στην μεταγραφή του Λέβι Γκαρσία. Ήταν δύσκολη διαπραγμάτευση, αλλά σωστή και δίκαιη».

Πιστεύετε ο Γκαρσία θα δικαιώσει τις προσδοκίες που υπάρχουν στην ΑΕΚ; Πως κρίνετε το επίπεδο του;

«Θεωρώ πως ο Λιβάι θα έχει μεγάλη επιτυχία στην ΑΕΚ. Οι ικανότητες που διαθέτει και η ποιότητα του ως ποδοσφαιριστής είναι για πολύ παραπάνω από το Ισραήλ, αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα. Νομίζω πως είναι κάτι που θα διαπιστώσετε σύντομα με τις εμφανίσεις του.

Κατά την προσωπική μου άποψη είναι ποδοσφαιριστής του οποίου το επίπεδο είναι για μεγάλα πρωταθλήματα όπως είναι το αγγλικό, το ισπανικό και το γερμανικό. Είναι για αυτό το επίπεδο η αξία του».

Advertisement