11.9
15:50

Capelli: «Wear With Pride…»

AEK1924.gr team
Capelli: «Wear With Pride…»

Στην επίσημη σελίδα της στα social media η Capelli δημοσίευσε ένα κολάζ φωτογραφιών με τους Πέτρο Μάνταλο, Μάρκο Λιβάγια, Μιχάλη Μπακάκη και Έλντερ Λόπες, με τις νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ, γράφοντας το σλόγκαν της ΠΑΕ, «Wear With Pride…» («Φορέστε με περηφάνια…».

Η δημοσίευση της Capelli Sport:

Οι νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις της ΑΕΚ για τη σεζόν 2020-2021

Από χθες είδαν το φως της δημοσιότητας οι νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, έχοντας και φέτος την υπογραφή της Capelli Sport.

Η εταιρεία ένδυσης που ντύνει τα τελευταία χρόνια την ΑΕΚ, επέλεξε ξεχωριστά σχέδια για τις νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ, οι οποίες είναι εντυπωσιακές και ξεχωρίζουν. Μια εκκρεμότητα είναι η τρίτη εμφάνιση της ομάδας, η οποία θα ανακοινωθεί μετά από λίγες μέρες και θα αποτελεί έκπληξη, παρότι το χρώμα σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι εκρού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement