10.9
16:21

BCL: Με αυτούς παίζει στα ημιτελικά η Βασίλισσα

AEK1924.gr team
BCL: Με αυτούς παίζει στα ημιτελικά η Βασίλισσα

Η ΑΕΚ φέρνει το Final-8 του BCL στην Αθήνα και το κλειστό του ΟΑΚΑ, με την κλήρωση να αναδεικνύει μία εκ των Οστάνδη-Τενερίφη και Σαραγόσα ως αντίπαλο στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου η καρδιά του ευρωπαϊκού μπασκετ θα χτυπά στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ, όπου θα διεξάγεται το Final-8 του BCL.

Η οικοδέσποινα ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Νίμπουρκ, με τον στόχο της κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου, να είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρος.

Σε περίπτωση που προκριθεί η Βασίλισσα, τόσο θα κληθεί να αντιμετωπίσει στα ημιτελικά μία εκ των Οστάνδη-Τενερίφη και Σαραγόσα.

Οι δυο πρώτες είναι αντιμέτωπες στο 3ο παιχνίδι για τη φάση των «16» του θεσμού. Έτσι, όποια κερδίσει θα αναμετρηθεί με την Σαραγόσα και από εκεί θα βγει ο αντίπαλος της ΑΕΚ για την ημιτελική φάση.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο παρουσίας φιλάθλων στο FINAL-8 του BCL

ο Final-8 του BCL θα διεξαχθεί στην Αθήνα και το ενδεχόμενο παρουσίας φιλάθλων παραμένει ανοιχτό, με τα δεδομένα να εξετάζονται διαρκώς.

Η ΑΕΚ ανέλαβε να διοργανώσει το Final -8 του Basketball Champions League και πλέον αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η απόφαση περί παρουσίας κόσμου στο γήπεδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement