Ο νεαρός Σλοβένος αμυντικός δέχτηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση και αποχώρησε με την κατάσταση του να επανεκτιμάται αύριο (07/09).
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά το χθεσινό τους ρεπό, επέστρεψαν στις προπονήσεις και άρχισε η προετοιμασία τους για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο (12/09).
Ο Μάσιμο Καρέρα είδε κατά την διάρκεια της προπόνησης τον Ζίγκα Λάτσι να δέχεται ένα χτύπημα στην αριστερή κνήμη και να αποχωρεί απ’ την προπόνηση με την κατάσταση του να επανεκτιμάται αύριο, αλλά με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ να κάνει λόγο ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.
Απ’ εκεί και έπειτα οι Μπράιτ Ενομπακάρε, Κώστας Γαλανόπουλος, Πέταρ Καρακλάιτς και Γιάννης Ιατρούδης ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 18:30.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement