07.9
13:50

Φιλικό με ΠΑΟΚ η Βασίλισσα

AEK1924.gr team
Φιλικό με ΠΑΟΚ η Βασίλισσα
Advertisement

Νέα φιλική αναμέτρηση θα δώσει σήμερα (07/09) η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, αγώνας με απουσίες που αναμένεται να ξεκινήσει στις 16:30.

Οι πολλές απουσίες της ΑΕΚ ανάγκασαν τους ανθρώπους της ομάδας να ακυρώσουν το προγραμματισμένο φιλικό με τον Προμηθέα.

Παρ’ όλα αυτά σήμερα, η Βασίλισσα δίνει το τελευταίο της φιλικό στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ στο «PAOK Sports Arena».

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16:30, ενώ από την κιτρινόμαυρη αποστολή απουσιάζουν οι τραυματίες Λοτζέσκι, Ματσιούλις, Γιάνκοβιτς και Κατσίβελης.

Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Ταϊρίς Ράις – δεν αγωνίστηκε στο νικηφόρο ματς με τον Άρη – ενώ μένει να φανεί αν ο Γόντικας ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και χρησιμοποιηθεί.

H αποστολή της ΑΕΚ: Μορέιρα, Λάνγκφορντ, Χρυσικόπουλος, Ζήσης, Γκίκας, Μωραϊτης, Ρογκαβόπουλος, Σλότερ, Μαυροειδής, Ράις, Γόντικας. Αξίζει να σημειώσουμε πως την αποστολή στη Θεσσαλονίκη ακολούθησε και ο Μάντζαρης.

Ακυρώθηκε το φιλικό με Προμηθέα

Οι άνθρωποι της Βασίλισσας ενημέρωσαν τους ιθύνοντες της ομάδας από την Πάτρα και το φιλικό ακυρώθηκε λόγω των πολλών κιτρινόμαυρων απουσιών. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 9 Σεπτεμβρίου.

Η αποστολή δεν θα ταξιδέψει στην Πάτρα για το φιλικό ματς με την τοπική ομάδα, κάτι για το οποίο ενημέρωσαν οι Κιτρινόμαυροι τους ανθρώπους του Προμηθέα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->