Το Final-8 του BCL θα διεξαχθεί στην Αθήνα και το ενδεχόμενο παρουσίας φιλάθλων παραμένει ανοιχτό, με τα δεδομένα να εξετάζονται διαρκώς.
Η ΑΕΚ ανέλαβε να διοργανώσει το Final -8 του Basketball Champions League και πλέον αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η απόφαση περί παρουσίας κόσμου στο γήπεδο.
Η FIBA έχει δημιουργήσει ένα πλάνο, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός, αλλά και να διασφαλιστεί η υγεία των παρευρισκόμενων στο ΟΑΚΑ.
Συγκεκριμένα, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν ονομαστικά εισιτήρια, με την υπόδειξη αστυνομικής ταυτότητας και για τις 5 μέρες της διοργάνωσης, ενώ υπάρχει σχέδιο για τα κενά ανάμεσα στις θέσεις.
Μάλιστα, υπάρχει σχετική ημερομηνία, στην οποία η ΑΕΚ καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσει την παρουσία ή όχι φιλάθλων στο γήπεδο, πιθανότατα στις 17/09.
Παράλληλα πρέπει να τονιστεί, ότι δεν υπάρχει περίπτωση μη διεξαγωγής του Final-8, σε περίπτωση που δεν υπάρχει κόσμος στις κερκίδες.
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Υφυπουργού πολιτικής προστασίας κ. Χαρδαλία:
«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση έκπτωσης στα ζητήματα δημόσιας υγείας. Αυτό θέλει και η ΑΕΚ. Κάθε μέρα αξιολογούνται επιδημιολογικά δεδομένα. Αυτό θα συμβεί και τώρα. Θα σταθμίζουμε τα δεδομένα που υπάρχουν, πάντα σε συνεννόηση με την επιτροπή των επιδημιολόγων, πάντα με πρωτόκολλα που θα μας επιστρέψουν να γίνουν οι αγώνες παρουσία φιλάθλων.
Δεν μπορούμε αυτή την στιγμή να το καθορίσουμε. Όσο πλησιάζουμε στη διοργάνωση θα έχουμε περισσότερα δεδομένα. Υπάρχει η λογική σιγά σιγά να επιστρέφει ο κόσμος στα γήπεδα, πάντα με ασφάλεια για τους φίλαθλους»
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement