30.8
20:00

Ρεμς – Λιλ 0-1: Καθάρισε ο Μπαμπά

AEK1924.gr team

Η Λιλ πέρασε από το Ουγκούστ Ντελόν επικρατώντας 1-0 της Ρεμς με το γκολ του Ζονατάν Μπαμπά στο 32ο λεπτό. Πέρασε ο Τάσος Δώνης στο 60′, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Tην πρώτη της νίκη στο Ligue 1 πέτυχε η Λιλ, η οποία πέρασε από το Ουγκούστ Ντελόν νικώντας 1-0 τη Ρεμς. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μπήκε στο 32ο λεπτό.

Το πέτυχε ο Ζονατάν Μπαμπά με εξαιρετική κίνηση και πλασέ. Στον αγωνιστικό χώρο πέρασε για τους γηπεδούχους και ο Τάσος Δώνης. Αντικατέστησε στο 60ό λεπτό τον Καφαρό, δεν μπόρεσε ωστόσο να παραβιάσει την εστία του Μενιάν.

Στο γήπεδο υπήρχαν λιγότεροι από 5.000 θεατές. Η Ρεμς τους παρείχε μάσκα, ενώ στο εισιτήριο υπήρχε καπέλο πέντε ευρώ, ποσό που θα διατεθεί στην ενίσχυση των υγειονομικών υπηρεσιών για τη μάχη κατά του κορονοϊού.

ΡΕΜΣ: Ράικοβιτς, Μάρεσιτς, Φάες, Αμπντελαμίντ, Κονάν, Μουνέτσι (31′ Μπερίσα), Κασαμά (76′ Σίρχαους), Σαβαλρέν, Κουτέσα (60′ Ζενελί), Τουρέ (76′ Χόρνμπι), Καφαρό (60′ Δώνης).

ΛΙΛ: Μενιάν, Τσέλικ (87′ Πιέ), Φόντε, Μπότμαν, Μπράνταριτς, Ικονέ (79′ Γιαζιτζί), Αντρέ, Σέκα, Μπαμπά, Γιλμάζ (79′ Γουεά), Ντέιβιντ (69′ Λουίζ Αραούζο).

Πηγή: sport24.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement