
Κρούσμα κορωνοϊού προέκυψε στον Προμηθέα, ο οποίος αυτή την περίοδο κάνει προετοιμασία. Σε απομόνωση το μέλος της ομάδας που βρέθηκε θετικό. Δεν ταξιδεύει στο Μέτσοβο για τα φιλικά με Ολυμπιακό η ομάδα.
Θετικό κρούσμα κορωνοϊού προέκυψε στον Προμηθέα, εν μέσω της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό και αμέσως απομονώθηκε προκειμένου να μην υπάρξει διασπορά. Τις προσεχείς ημέρες θα γίνουν νεά διαγνωστικά τεστ σε όλους εντός του Προμηθέα προκειμένου να καταστεί σαφές ότι δεν υπάρχουν κι άλλα κρούσματα.
Προς το παρόν, η συνέχιση της προετοιμασίας “παγώνει” στον Προμηθέα, με την αχαϊκή ομάδα να μην ταξιδεύει ούτε στο Μέτσοβο, όπου ήταν προγραμματισμένο να δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό (στις 31 Αυγούστου και στις 2 Σεπτεμβρίου).
Πηγή: sport24.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement