28.8
09:15

Σπουδαία εμφάνιση Καστραντά στην Κρήτη!

AEK1924.gr team
Advertisement

Γέμισε μετάλλια για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Καστραντάς κατέκτησε ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο στα Καζαντζάκεια που διοργανώθηκαν στην Κρήτη. Ο Πρωταθλητής της “Ένωσης”, στο Σιρκουί Καστελίου ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, βάφοντας… “κιτρινόμαυρο” και το Ηράκλειο, ενώ στην Ανάβαση Δαμάστας τερμάτισε δεύτερος προσθέτοντας άλλο ένα μετάλλιο στη συλλογή του.

Η Μαρία Φύτρου, στάθηκε άτυχη στην ίδια διοργάνωση καθώς την πρώτη μέρα δεν τερμάτισε, ενώ τη δεύτερη μέρα δεν έτρεξε στον αγώνα.

Παράλληλα, η ΑΕΚ συμμετείχε και στον Αγώνα Κούρσας στο Ολυμπιακό Χωριό, που διοργάνωνε ο Παναθηναϊκός και ο ΖΕΥΣ ΠΟ. Στην κατηγορία Μάστερς, ο Τάσος Παπαποστόλου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ ο Τάσος Καβαλιεράτος τερμάτισε 11ος, ο Βαγγέλης Σακκέλης 16ος και ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης 29ος.

Στους Νέους Άνδρες, ο Χρήστος Σκυλοδήμος τερμάτισε 7ος, ενώ στην ίδια θέση κατετάγη και ο Ιβάν Μαυροθαλασσίτης στους Εφήβους.

Μετάλλιο είχαμε και στους Παμπαίδες με τον Στράτο Μανωλίδη να τερματίζει 3ος, ενώ στους Παμπαίδες ο Ιάσονας Μαντάς κατετάγη 7ος.

Στα Μίνι Μικρά Αγόρια, ο Ιάσονας Γιαλαμάς ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, ενώ Κωνσταντίνος Παπίτσης και Κωνσταντίνος Παπαποστόλου ακολούθησαν στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

Στα Μίνι Μεγάλα Αγόρια, ο Αιμίλιος Καβαλιεράτος κατέλαβε την 8η θέση, ενώ οι Βαγγέλης Μαυράκης και Ιωάννης Τριανταφυλλίδης τερμάτισαν στην 10η και 11η θέση αντίστοιχα.

Τέλος, στα Μίνι Μικρά Κορίτσια, η Σωτηρία Βασιλείου τερμάτισε 4η, σημειώνοντας άλλο ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Σημαντικό να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι ο Team Manager του ποδηλατικού τμήματος, Παναγιώτης Γρούβας, βρίσκεται στη Γαλλία μαζί με την Εθνική Ομάδα Δρόμου, στηρίζοντας την “γαλανόλευκη”.

Advertisement